Pershendetje.

Mirëseerdhët ne Intergrafika Shtypshkronja e vetme digitale në Shqipëri.

Shtyp offset dixhital

Shtyp për tirazhe të kufizuara deri në nje kopje te vetme

Shtyp i personalizuar

Shtyp me cilësi të lartë

Dizajne për çdo nevojë tuajen

Kopja e parë në pak minuta

Ne shtypim çdo gjë nga kartevizitat deri tek broshurat më të sofistikuara dhe komplekse me të dhena të ndryshueshme për fushata marketingu direkte (derë më derë).

Teknologjia më e re SHTYP SIPAS KËRKESËS na lejon ne të shtypim me ngjyra fletëpalosje për çdo një nga klientët tuaj. Iku koha kur ju duhej të shtypnit sasi të madhe dhe të panevojshme materialesh marketingu. Makina jonë e printimit me gjashtë ngjyra na lejon të shtypim kopjen e parë në pak minuta dhe ju të vendosni për më tej.

Ne shtypim vetëm atë që ju nevojitet!

Magazinimi i materialeve të marketingut i përket së shkuarës.

TEKNOLOGJIA

Madhësia e imazhit 308 x 437 mm (12.1" x 17.2") maximum

Madhësia e letrës 320 x 464 mm (12.6" x 18.2") maximum

Shpejtësia 2,000 letër 4 ngjyrëshe A4/8.5" x 11" për oëe (nga dy anët)

Rezolucioni 800 dpi

Next

OFROJMË

Produktet e mëposhtme me cilesi dhe kohë të cilën asnjë shtypshkronjë nuk mund ta ofrojë:

Kartëvizita

Kartolina urimi

Katalogë

Letra të intestuara

Postera

Libra

Broshura

Fletëpalosje

Etiketa

Kalendare muri, tavoline apo të çdo formati tjetër

Blloqe, Axhenda

Billing

Lidhje dokumentash, revistash, gazetash etj

Produkte sipas kërkesave tuaja

Dizajne të ndryshme sipas kërkesave

Next

PRODUKTE

Ne realizojmë shumë lloje lidhje librash me materiale si më poshtë:

Lekurë

Beze

Papercoat

Letër të celefonuar

Lidhje me shpine metalike

Lidhje me tel spiral

Lidhje me material sipas deshirës.

Lidhje periodikesh (revista,gazeta etj.)

Riparim librash të vjeteruar ose tërë bibloteken me lidhje; speciale, gjysëm speciale ose të thjeshtë.

Lidhja mund të bëhet me disa mënyra sipas dëshirës.

Në kapak ne mund të shtypim me klishe ose me gërma të gatshme me reliev ose me varak.

Përveç këtyre ne realizojmë në moment disa lloje lidhjesh për:

Diploma

Tema disertacionesh

Albume fotografike

Ju mund të zgjidhni llojin e materialit nga katalogët tanë ose ta sillni vetë atë.

Kontakt

Intergrafika

Rruga "Lidhja e Prizrenit", Pallati nr.3

Tiranë / Albania

Tel: +355 4 2 468491

Cel: +355 68 20 800 67

WhatsApp: +355 68 20 800 67

E-mail: info@intergrafika.net