@NEW EMAILS ____

 

 

Ofron per ju pafundesi mundesish per nevojat tuaja per shtypshkrime. Nga tani ju nuk keni me nevoje te printoni sasi te cilat tejkalojne shume here nevojat. Ju mund te printoni vetem aq kopje sa jane te domosdoshme. (qofte edhe nje te vetme) dhe ti rishtypni sa here qe keni nevoje, pa kokecarjen e stokut dhe te parapergatitjes.

Mjafton qe ju te pergatisni materialin dhe ta hidhni ne CD ose Flash memory dhe puna juaj ka mbaruar. Ne mund ta shtypim ate menjehere. Pas shtypjes dhe lidhjes se kopjes se pare ne pak minuta ju keni mundesi ta shihni materialin tuaj te perfunduar dhe me pas te jepni urdher per kopjet e tjera ose te beni ndryshime ne se eshte e nevojshme. Pervec kesaj ne ofrojme shtyp te personalizuar me ane te te cilit ju mund te shtypni kopje te personalizuara ose te dedikuara per cdo klient ose partner tuaj.

Shtypshkronja e vetme dixhitale ne Shqiperi.