Ne ju ofrojme produktet e meposhtme me cilesi dhe kohe te cilen asnje shtypshkronje nuk mund ta ofroje:

•  kartvizita
•  kartolina urimi
•  kataloge
•  letra te intestuara
•  postera
•  libra
•  broshura
•  fletepalosje
•  etiketa
•  kalendare muri, tavoline apo te cdo formati tjeter
•  blloqe axhenda
•  billing
•  lidhje dokumentash, revistash, gazetash etj
•  produkte sipas kerkesave tuaja

 

Produktet