Shtyp offset dixhital
Shtyp per tirazhe te kufizuara deri ne nje kopje te vetme.
Shtyp i personalizuar.
Shtyp me cilesi te larte.
Dizain per cdo nevoje tuajen.
Kopja e pare ne pak minuta.
Ne shtypim cdo gje nga kartevizitat deri tek broshurat me te sofistikuara dhe komplekse me te dhena te ndryshueshme per fushata marketingu direkte (dere me dere).
Teknologjia me e re SHTYP SIPAS KERKESES na lejon ne te shtypim me ngjyra flete palosje per cdo nje nga klientet tuaj. Iku koha kur Ju duhej te shtypnit sasira te medha dhe te panevojshme materialesh marketingu. Makina jone HP Indigo me gjashte ngjyra na lejon ne te shtypim kopjen e pare ne pak minuta dhe Ju te vendosni per me tej.
Ne shtypim vetem ate qe Ju nevojitet!
Magazinimi i materialeve te marketingut i perket se shkuares.

Shtyp Dixhital